Політика конфіденційності

Наступна інформація стосується обробки персональних даних, повідомлених відвідувачами та / або клієнтами даного веб-сайту (далі - "Зацікавлена особа"), вищевказаним Продавцем (далі - "Оператор"). Обробка та захист таких персональних даних регулюється положеннями закону №. 18/2018 Збірника «Про захист персональних даних» з внесеними доповненнями (далі - "Закон"), а також Постановою Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу № 2016/679 від 27 квітня 2016 року, Загальною постановою про захист даних (далі - "Постанова").

Обробка персональних даних при відправленні замовлення

Персональними даними про Зацікавлену особу, які отримує Оператор з метою обробки замовлень та виконання зобов'язань, що випливають з договору купівлі-продажу, укладеного між Зацікавленою особою та Оператором, є наступні дані: ім'я та прізвище, поштова адреса, адреса електронної пошти та номер телефону Зацікавленої особи.

Правовою підставою для обробки цих даних є виконання прав та обов'язків, що випливають з вищезазначеного договору, укладення якого без цих даних було б неможливе.

Персональні дані підлягають обробці протягом періоду дії договірних зобов'язань Оператора, що випливають із загальнообов'язкових законодавчих норм, зокрема з Цивільного кодексу, Закону про захист прав споживачів при продажу товарів або надання послуг на основі дистанційно укладеного договору, або договору, укладеного за межами простору Продавця, Закону про архіви та реєстри, Закону про бухгалтерський облік та Закону про ПДВ, як мінімум протягом 10 років.

Обробка персональних даних Зацікавленої особи може бути доручена компанії «Blueweb s.r.o.», Ідентифікаційний код організації: 46219765, зареєстрована за адресою: вул. Штефанікова, м. Жіліна, 010 01, електронна пошта: obchod@blueweb.sk, тел: 0908 164 185, котра надає Оператору послуги, пов'язані з забезпеченням належної роботи інтернет-магазину (далі - "Посередник").

Обробка персональних даних Зацікавленої особи не призведе до автоматичного прийняття рішень або профілювання, також Оператор не має на меті передавати персональні дані третім країнам, міжнародним організаціям або третім особам, за винятком Посередника та постачальників транспортних послуг у зв'язку з доставкою замовлених товарів.

Зокрема, Зацікавлена особа має право вимагати від Оператора доступу до своїх персональних даних з метою їхнього виправлення, видалення або встановлення обмежень та заперечення стосовно обробки даних, має право на передачу даних іншому оператору, якщо персональні дані оброблялися автоматичним способом, а аткож на подачу скарги до Управління із захисту персональних даних, якщо Оператор та / або Посередник продовжують обробляти персональні дані, порушуючи Положення та / або Закон.

Товари та / або послуги, що пропонуються в інтернет-магазині, не призначені для відвідувачів віком до 18 років.

Обробка персональної інформації при підтвердженні підписки на інформаційну розсилку

Персональними даними про Зацікавлену особу, які необхідно знати Оператору для надсилання інформації про свої товари та послуги (розсилки), є наступні дані: адреса електронної пошти, ім'я та прізвище Зацікавленої особи.

Правовою підставою для обробки цих даних є згода Зацікавленої особи у розумінні § 13, абзац 1, літера а) Закону у поєднанні зі статтею6, абзац 1, літера а) Положення, яку особа може в будь-який момент відкликати, натиснувши на посилання про відмову, яке знаходиться в кінці кожної інформаційної розсилки, або на підставі письмового запиту, надісланого на адресу електронної пошти Оператора.

Персональні дані будуть оброблятися протягом періоду, поки Зацікавлена особа буде мати бажання отримувати інформаційну розсилку від Оператора.

Обробку персональних даних Зацікавленої особи може бути доручено Посереднику, який надає для Оператора послуги по створенню чи обслуговуванню інформаційних розсилок.

Обробка персональних даних Зацікавленої особи не призведе до автоматичного прийняття рішень або профілювання, також Оператор не має на меті передавати персональні дані третім країнам, міжнародним організаціям або третім особам, за винятком Посередника.

Зацікавлена особа має право вимагати від Оператора доступу до своїх персональних даних з метою їхнього виправлення, видалення або встановлення обмежень та заперечення стосовно обробки даних, має право на передачу даних іншому оператору, якщо персональні дані оброблялися автоматичним способом, а аткож на подачу скарги до Управління із захисту персональних даних, якщо Оператор та / або Посередник продовжують обробляти персональні дані, порушуючи Положення та / або Закон.

Інформаційна розсилка не призначена для відвідувачів віком до 18 років.

 Обробка персональних даних при публікації відгуків про куплені товари і здійснені покупки / або запитань

Персональними даними про Зацікавлену особу, які необхідно знати Оператору з метою обробки та публікації інформації, що стосується оцінки куплених товарів і здійснених особою покупок, або запитань, поставлених особою стосовно конкретного товару чи послуги, є наступні дані: прізвище та ім'я, місце проживання (місто).

Правовою підставою для обробки цих даних є згода Зацікавленої особи у розумінні § 13, абзац 1, літера а) Закону у поєднанні зі статтею6, абзац 1, літера а) Положення, яку особа може в будь-який момент відкликати на підставі заяви, надісланої Оператору.

Персональні дані будуть оброблятися протягом періоду, поки Зацікавлена особа буде мати інртерес до публікацій її відгуків про куплені товари і здійснені покупки та/або запитань (котрі, разом з відповідями Оператора, слугують для інших клієнтів джерелом для отримання додаткової інформації про продукти та послуги) на сторінках Оператора.

Обробка персональних даних Зацікавленої особи не призведе до автоматичного прийняття рішень або профілювання, також Оператор не має на меті передавати персональні дані третім країнам, міжнародним організаціям або третім особам.

Зацікавлена особа має право вимагати від Оператора доступу до своїх персональних даних з метою їхнього виправлення, видалення або встановлення обмежень та заперечення стосовно обробки даних, має право на передачу даних іншому оператору, якщо персональні дані оброблялися автоматичним способом, а аткож на подачу скарги до Управління із захисту персональних даних, якщо Оператор та / або Посередник продовжують обробляти персональні дані, порушуючи Положення та / або Закон.

Заповнення форми для публікації відгуку про товар чи покупку та/або запитання не призначене для відвідувачів віком до 18 років.

Обробка персональних даних при користуванні послугою «Зареєстрований клієнт»

Персональними даними про Зацікавлену особу, які необхідно знати Оператору з метою надання послуги «Зареєстрований клієнт», є наступні дані: поштова адреса, адреса електронної пошти та номер телефону Зацікавленої особи.

Правовою підставою для обробки цих даних є виконання прав та обов'язків, пов’язаних з наданням Оператором послуги «Зареєстрований клієнт», забезпечення якої у повному осязі без отримання вищевказаних персональних даних було б неможливо.

Персональні дані будуть оброблятися протягом періоду, поки Зацікавлена особа буде мати інртерес до користування послугою «Зареєстрований клієнт».

Обробку персональних даних Зацікавленої особи може бути доручено Посереднику, який надає для Оператора послуги, пов’язані із забезпеченням належної організації інтернет-продажів, а отже і з належним функціонуванням послуги «Зареєстрований клієнт».

Обробка персональних даних Зацікавленої особи не призведе до автоматичного прийняття рішень або профілювання, також Оператор не має на меті передавати персональні дані третім країнам, міжнародним організаціям або третім особам, за вийнятком Посередника.

Зацікавлена особа має право вимагати від Оператора доступу до своїх персональних даних з метою їхнього виправлення, видалення або встановлення обмежень та заперечення стосовно обробки даних, має право на передачу даних іншому оператору, якщо персональні дані оброблялися автоматичним способом, а аткож на подачу скарги до Управління із захисту персональних даних, якщо Оператор та / або Посередник продовжують обробляти персональні дані, порушуючи Положення та / або Закон.

Послуга «Зареєстрований клієнт» не призначена для відвідувачів віком до 18 років.